Aanbevelingen

Pelle is een professionele acteur zoals ik hem meemaak als acteur in simulaties bij een assessment. Bereidt zich op opdrachten goed voor. Staat open voor feedback en doet er wat mee. En is leverbetrouwbaar, dus geen kromme tenen: ‘gaat hij wel doen wat ik heb gevraagd?’. Het antwoord is Ja!
Ivo Geurts, Talent8

Deelnemers geven aan het gevoel te hebben met de ”echte” persoon in gesprek te zijn als Pelle de acteur is. Ik vind hem als trainer professioneel en open in de samenwerking met een enorme leergierigheid. De juiste man op de juiste plek.
Albert Nieuwenhuis, Nieuwenhuis Advies & Trainingen

Pelle is prettig om mee te werken. Hij heeft aan een half woord genoeg en kan zich goed inleven in zijn rol.
Arianda Schepens, Hebbes Academy

Ik ken Pelle al langere tijd als zeer gedreven en leergierige jongen. Hij zet zich met passie in voor de ontwikkeling van anderen en gaat ook zijn eigen persoonlijke ontwikkeling niet uit de weg. Hij zoekt en vindt in de samenwerking altijd de diepgang, terwijl het nergens zwaar wordt.
Daar dragen zijn humor, zelfspot en relativeringsvermogen op een prettige wijze toe bij. Pelle kan vanuit verschillende invalshoeken laten zien welk effect gedrag op mensen heeft en hen leren hiermee om te gaan. 
Bert Visser, Oase & Partners

Pelle is een zeer professionele Trainingsacteur die heel natuurgetrouw het gedrag van die persoon kan wegzetten waar de gene behoefte aan heeft om mee te oefenen. Naar deelnemers toe geeft hij vaak hele gerichte feedback en laat ze bepaalde stukjes opnieuw oefenen om iets anders uit te proberen. En met name welk effect dat kan hebben als je het op een andere manier doet. Ik heb al meerdere keren als trainer samengewerkt met Pelle en vind hem een hele fijne persoon om mee te werken. Hij stelt de juiste vragen om zijn opdracht helder te krijgen en levert altijd wat er van hem gevraagd wordt. Ik kijk uit naar nog meer mooie samenwerkingen.
Ilona Woudenberg, Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

alt="assessment-pelle-slavenburg-trainingsacteur-breda-brabant"